Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αξεπέραστο Live Στοίχημα στο Πρωτάθλημα Aργεντινής!

Sportingbet - Αξεπέραστο Live Στοίχημα στο Πρωτάθλημα Aργεντινής!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/7/2022 11:58
Στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της αγωνιστικής δράσης. Νιούελς Ολντ Μπόις – Πατρονάτο από το Πρωτάθλημα Αργεντινής και Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο από εκείνο της Βραζιλίας, οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν.

Κορυφαίες αποδόσεις στο Πρωτάθλημα Αργεντινής!

Νίκη… πρωτιάς!

Την ευκαιρία να βρεθεί στην 1 η θέση της βαθμολογίας έχει τα ξημερώματα της Τρίτης η Νιούελς Ολντ Μπόις, που υποδέχεται την Πατρονάτο Παρανά, στο «Μαρσέλο Μπιέλσα». Με νίκη οι «Λεπρόσος» θα βρεθούν ένα βαθμό μπροστά από τη Χιμνάσια λα Πλάτα και θα συνεχίσουν την… ξέφρενη πορεία τους μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Χαβιέ Σανγκουινέτι στις πέντε αγωνιστικές μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα της Εστουντιάντες, ωστόσο, βρήκε τη λύση και πήρε τη νίκη με 2-0. Από την άλλη, η Πατρονάτο, βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι θα βασιστεί στην έδρα της, καθώς σε πέντε αγώνες, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία εντός έδρας Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Ιντεπεντιέντε, αν και από το 17 ο λεπτό παιζε με δέκα παίκτες. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες, ήταν στα μέσα Απριλίου για το Κύπελλο Αργεντινής, με τη Νιούελς να επικρατεί με 1-0.Build A Bet* στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Κοιτάει… Λιμπερταδόρες!

Με την αναμέτρηση Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο στο Σάο Πάολο ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τρίτης η 15 η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βραζιλίας. Αμφότερες έχουν συγκεντρώσει 18 βαθμούς μέχρι στιγμής και η νίκη είναι ο μοναδικός τους στόχος για να αναρριχηθούν την πρώτη δεκάδα του Πρωταθλήματος. Η Μπραγκαντίνο προέρχεται από ήττα με 4-2 στην έδρα της Παραναένσε. Αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη, πλήρωσε κάθε αμυντικό της λάθος. Από την άλλη, αισιοδοξία επικρατεί στη νεοφώτιστη Μποταφόγκο για την θετική πορεία της ομάδας και ο… κρυφός στόχος για το «μοναχικό αστέρι του Ρίο» είναι η είσοδος στα πλέι οφ του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις