Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός «παλεύει» την περίπτωση του Σεπφ

Ο Παναθηναϊκός «παλεύει» την περίπτωση του Σεπφ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/7/2022 16:49
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει τον Αλεσάντρο Σεπφ από τους υποψήφιους μέσους που βολιδοσκοπεί και θέλει εντός των επόμενων ημερών να «κλείσει» το θέμα της μεταγραφής του θετικά ή αρνητικά.

Ο 28χρονος χαφ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει εδώ κι εβδομάδες ο Γιοβάνοβιτς για τη θέση του ενός εκ των δύο δημιουργικών μέσων που θα αποκτηθούν.

Παρά το γεγονός όμως ότι η μεταγραφή του έφτασε κοντά στην ολοκλήρωσή της πριν από δύο εβδομάδες, ο παίκτης ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του, λόγω της προχωρημένη εγκυμοσύνης της γυναίκας του που επηρεάζει την απόφασή του.

Για την ώρα πάντως οι πιθανότητες δείχνουν να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής, με τον παίκτη να απαντάει μέσα στο επόμενο 48ωρο στον Παναθηναϊκό.

Ο Σεπφ, ο οποίος είναι ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου, είχε μεγάλη θητεία για έξι χρόνια στη Σάλκε και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αρμίνια Μπίλεφελντ η οποία υποβιβάστηκε. Mε την Εθνική ομάδα του ο Αυστριακός δημιουργικός μέσος έχει 32 συμμετοχές και 6 γκολ (πιο πρόσφατο παιχνίδι του τον Μάρτιο εναντίον της Σκωτίας), ενώ με τις «μικρές» εθνικές είχε 36 ματς και 10 γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.