Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βρσάλικο - Στο «κάδρο» ο Μαξ Λόου

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Βρσάλικο - Στο «κάδρο» ο Μαξ Λόου

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/7/2022 15:14
Ο Σίμε Βρσάλικο πάτησε στην Ελλάδα και την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός μία ημέρα αφού εξέπνευσε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του με τον Ολυμπιακό.

Αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο Βρσάλικο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίες με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο και θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας, μετά από δύο ημέρες που οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν από την Αυστρία.

Από εκεί και πέρα προχωράει το θέμα του Λαλά που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί FC της 2ης κατηγορίας Γαλλίας και έντονο ενδιαφέρον φέρεται πως υπάρχει για τον Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο 25χρονος Άγγλος αριστερός μπακ αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά παρ' ότι αρέσει κοστολογείται από 4 μέχρι 5,5 εκατ. ευρώ από τις «λεπίδες» και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κινηθούν εύκολα, αν δεν πέσουν αυτές οι απαιτήσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.