Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία με ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*

Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία με ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/7/2022 14:45
Φουντώνουν οι μάχες στο Wimbledon, με τον τρίτο γύρο να μπαίνει στην τελική ευθεία! Το μενού της Παρασκευής περιλαμβάνει αναμετρήσεις για όλα τα… γούστα και μαζί τους μία σούπερ προσφορά**.

Στο ταμπλό των γυναικών ξεχωρίζει η 3η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε με δύο καθαρές νίκες και απέναντι στην Βικτόρια Τόμοβα (2-0) σφράγισε με άνεση το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Wimbledon. Επόμενη αντίπαλος για την Νο.5 του ταμπλό είναι η Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία (13:00). Η 34χρονη μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, όμως απέδειξε ότι διανύει περίοδο φορμαρίσματος και στην περασμένη φάση απέκλεισε προς έκπληξη αρκετών τη Σοράνα Σιρστέα.

Μαρία Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία 1:1.15 2:5.85


Στο ταμπλό των ανδρών, η μονομαχία ανάμεσα στον Όσκαρ Ότε και τον Κάρλος Αλκαράθ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Γερμανός είναι αουτσάιντερ απέναντι στον 19χρονο Ισπανό. Ο Αλκαράθ έχει κάνει άλματα προόδου και με την πορεία του έχει φτάσει ήδη στο Νο.7 της Παγκόσμιας Κατάταξης. Μάλιστα, λόγω ηλικίας οι Ισπανοί τον χαρακτηρίζουν ως διάδοχο του Ράφα Ναδάλ. Ο νεαρός την Τετάρτη επικράτησε άνετα και σε στρέιτ σετ του Γκρίκσποτ και πάνω στο χορτάρι αποδεικνύει ότι όσο περνούν οι μέρες γίνεται όλο και καλύτερος.

Όσκαρ Ότε - Κάρλος Αλκαράθ 1:3.80 2:1.29


Το μενού της ημέρας περιλαμβάνει και τον… σερβικό εμφύλιο. Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Μίομιρ Κετσμάνοβιτς θα κονταροχτυπηθούν με στόχο την πρόκριση στους «16» του Αγγλικού Όπεν. Αναμφισβήτητα, ο «Νόλε» είναι το μεγάλο φαβορί και την Τετάρτη ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο του Θανάση Κοκκινάκη (3-0). Ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει 6 φορές το Wimbledon και ο μεγάλος του στόχος είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε και το 2021.

Νόβακ Τζόκοβιτς - Μιομίρ Κετσμάνοβιτς 1:1.04 2:12.50


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Wimbledon όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.