Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Μπάρτολο, Γκαρντάφσκι και επιστροφή του Μπερτόγλιο

Αστέρας Τρίπολης: Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Μπάρτολο, Γκαρντάφσκι και επιστροφή του Μπερτόγλιο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/7/2022 14:27
Τρεις μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης σήμερα (1/7) με την απόκτηση των Φακούντο Μπερτόγλιο, Μίχαελ Γκαρντάφσκι και Χουλιάν Μπάρτολο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Φακούντο Ντάνιελ Μπερτόγλιο, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στο δυναμικό του Αρη και μετά από έξι χρόνια επιστρέφει ξανά στους Αρκάδες.

Η ανακοίνωση του Αστέρας Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Facundo Daniel Bertoglio.

Γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1990 στην πόλη San Jose De La Esquina της Αργεντινής, ο Facundo Bertoglio αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ μετά από έξι χρόνια.

Ο Bertoglio υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του».


Παράλληλα η ομάδα της Τρίπολη απέκτησε και τον πολυθεσίτη μέσο Χουλιάν Μπάρτολο, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Βόλο, αλλά και του Μιχαέλ Γκαρντάφσκι, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για τον Χουλιάν Μπαρτόλο

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Julian Bartolo. Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 στην πόλη Quilmes της Αργεντινής, ο Julian Bartolo αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και επέλεξε τον αριθμό 73 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

San Miguel 20 (1)
Guillermo Brown 14
Acassuso 24 (7)
Βόλος Ν.Π.Σ. 59 (7)»


Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για τον Μιχαέλ Γκαρντάφσκι

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, Michael Gardawski. Γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1990 στην πόλη Koln της Γερμανίας, ο Michael Gardawski αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 25 για τη φανέλα του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Koln II 6
Koln
Carl Zeiss Jena 14 (3)
Stuttgard II 28 (1)
Osnabruck 24
Victoria Koln 12
Duisburg 53 (8)
Hansa Rostock 67 (1)
Korona Kielce 75 (1)
Cracovia 5
ΠΑΣ Γιάννινα 21 (1)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.