Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπίκας: «Αποχωρούμε από την Βέροια, 10 ημέρες διορία σε όποιον θέλει να πάρει την ομάδα» (video)

Μπίκας: «Αποχωρούμε από την Βέροια, 10 ημέρες διορία σε όποιον θέλει να πάρει την ομάδα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2022 19:21
Ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας, Αχιλλέας Μπίκας προανήγγειλε την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από τη «βασίλισσα του Βορρά», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση θα δώσει 10 ημέρες διορία σε οποίον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Η Βέροια παρότι τερμάτισε πρώτη στον βόρειο όμιλο της Super League 2, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, χάνοντας σε διπλά μπαράζ από Λεβαδειακό και Λαμία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6) ο διευθύνων σύμβουλος της Βέροιας, Αχιλλέας Μπίκας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δημοσιοποίησε την πρόθεση της οικογένειας Μπίκα να αποχωρήσει από τον σύλλογο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δίνουμε 10 ημέρες διορία σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές. Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο σε ένα τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να το δείξουν έμπρακτα, να βοηθήσει όλος ο νομός. Η ομάδα έχει φτιάξει σημαντικό brand name ενώ τα έσοδα ανέρχονται στα 350χιλ ευρώ και είναι σημαντικά για το νέο επενδυτή»

Βίντεο από το kerkidasport:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.