Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euroleague: Οριστικά τέλος ο Μπερτομέου

Euroleague: Οριστικά τέλος ο Μπερτομέου

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/6/2022 18:48
Οριστικά παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Euroleague αποτελεί ο Τζόρντι Μπερτομέου, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή (30/6) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο επέμεινε στην αποχώρηση του Ισπανού.

Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία των μετόχων της διοργάνωσης είχε ταχθεί στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου (2/11) υπέρ της απομάκρυνσης του 63χρονου παράγοντα με ψήφους 6-5, με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις Κάουνας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τάσσονται κατά του Μπερτομέου, τον οποίο στήριξαν τότε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Φενερμπαχτσέ και Αναντολού Εφές.

Ο συγκεκριμένος συσχετισμός δυνάμεων δεν διαφοροποιήθηκε σήμερα, με αποτέλεσμα ο Μπερτομέου, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα CEO το καλοκαίρι του 2000, να μη συνεχίζει στο πόστο του και τους μετόχους να καλούνται πλέον να αναδείξουν τον διάδοχό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλαβε κανονικά μέρος στην ψηφοφορία, καθώς παραμένει μέτοχος της Euroleague Basketball, έστω κι αν δεν θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν της διοργάνωσης, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.