Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Λουτσέσκου για όλους και για όλα! (video)

Ο Λουτσέσκου για όλους και για όλα! (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/6/2022 15:59
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ και μίλησε για την περσινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο Ρουμάνος προπονητής σχολίασε τις αποφάσεις του και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Επιπλέον έδωσε το σύνθημα για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Μεταξύ άλλων τόνισε στο PAOK TV:

«Ήταν μία περίπλοκη σεζόν, στο φινάλε μία φανταστική σεζόν, νομίζω ότι αυτή η λέξη την περιγράφει καλύτερα. Γιατί φανταστική; Γιατί καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες από το ξεκίνημα, η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, δεν είχαμε όλο το ρόστερ. Είχαμε παίκτες που ήταν συνηθισμένοι να αγωνίζονται με τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την φιλοσοφία που επαναφέραμε στον ΠΑΟΚ. Χρειαστήκαμε όλοι χρόνο, προκειμένου να προσαρμοστούμε. Οι παίκτες να γνωρίσουν το προπονητικό τιμ και να προσαρμοστούν στα θέλω και τις απαιτήσεις μας.

Ένα άλλο θέμα ήταν ότι φέραμε τρεις νέους παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και καθυστερήσαμε τα πάντα. Ουσιαστικά χάσαμε το πρώτο μέρος του φθινοπώρου και ήρθαν όλα μαζί παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή, το πρόγραμμα ήταν απίστευτο.

Ακόμη και ο μεγαλύτερος εχθρός μας δεν θα μπορούσε να το είχε κάνει τόσο δύσκολο. Είχαμε πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό, είχαμε προβλήματα τραυματισμών, είχαμε και σκαμπανεβάσματα τα οποία μας τρέλαναν. Δεν υπήρχε ισορροπία σε αυτή την κατάσταση. Παίξαμε σε κάποια παιχνίδια καλά και σε άλλα άσχημα. Όταν παίζαμε καλά πετούσαμε και όταν έρχονταν τα παιχνίδια με τις ομάδες χαμηλής δυναμικότητας τα χάναμε όλα, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεν βγάζαμε αντίδραση και ήρθε μία περίοδος από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο που είχαμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Από όλες τις απόψεις, ήταν μία πολύπλοκη κατάσταση, μετά ήρθε το 2022, αρχίσαμε να έχουμε αυτοπεποίθηση, σταθεροποιήσαμε την οργάνωση και την φιλοσοφία μας. Αρχίσαμε να κερδίζουμε, αλλά το πρόγραμμά μας ήταν και πάλι πολύ δύσκολο, μας χτύπησε και πάλι ο κορωνοϊός και μας άλλαξε το πρόγραμμα. Είχαμε πάλι ανά τρεις μέρες παιχνίδι όταν άρχισαν πάλι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν δύσκολο πρόγραμμα. Όμως καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι την διακοπή του Μαρτίου σε ένα εξαιρετικό επίπεδο, καθώς διαχειριστήκαμε σωστά όλες τις καταστάσεις. Είχαμε μεγάλη απόσταση από την τρίτη θέση, προκριθήκαμε στα προημιτελικά του Conference League, αποκλείσαμε την ΑΕΚ σε δύο ματς στα προημτελικά του Κυπέλλου. Μετά την διακοπή το πρόγραμμα έγινε και πάλι δύσκολο, γιατί είχαμε τα πλέι οφ, τα δυο ματς με τον Ολυμπιακό και τα άλλα δύο με την Μαρσέιγ.

Αυτά τα παιχνίδια απορρόφησαν όλοι μας την ενέργεια. Και μας προκάλεσαν να δώσουμε περισσότερα από όσα οι παίκτες μπορούσαν σε μία τέτοια κατάσταση. Χτυπηθήκαμε και πάλι από τραυματισμούς. Και ουσιαστικά με το το δεύτερο Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ήρθε ο βοηθός μου ο Κρις, ήμουν στα αποδυτήρια των προπονητών και μου είπε για την κατάσταση των τραυματιών. Μετά την ανάλυση, με τον Σάκη τον φυσιοθεραπευτή και τους γιατρούς γνωρίζοντας πόσο καιρό θα μείνουν όλοι εκτός, ειλικρινά η απάντηση μου σε όλο αυτό ήταν ότι δεν θέλω να σκεφτώ κάτι αυτή την στιγμή γιατί αν το κάνω δεν θα μπορέσω να απολαύσω την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Είχα καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα».


Δείτε το video με ολόκληρη τη συνέντευξη:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.