Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Build A Bet* στο Copa Libertadores!

bwin – Build A Bet* στο Copa Libertadores!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/6/2022 11:24
Με τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνεχίζεται η φάση των «16» του Copa Libertadores, που φέτος θα έχει κατάληξη το Γκαγιακίλ του Εκουαδόρ και το «Estadio Monumental Isidro Romero Carbo», γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στο Copa Libertadores!

Να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί

Στο παιχνίδι που «ανοίγει» το πρόγραμμα, η Σέρο Πορτένιο υποδέχεται στο γήπεδο της την Παλμέιρας. Οι Βραζιλιάνοι θεωρούνται το φαβορί στο ζευγάρι με την ομάδα από το Ασουνσιόν της Παραγουάης, ωστόσο αυτή την ανωτερότητα θα πρέπει να πιστοποιήσουν κι εντός αγωνιστικού χώρου. Η Παλμέιρας ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων του Copa Libertadores, στην πρώτη θέση του 1 ου ομίλου, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο! Παράλληλα στην ομάδα υπάρχει και ο Ραφαέλ Ναβάρο, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης με 7 γκολ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από την δεύτερη θέση του 7 ου ομίλου ψάχνουν την… έκπληξη πριν το ταξίδι στην Βραζιλία.

bwin - To Check Point στο Βρετανικό Όπεν χαρίζει σούπερ έπαθλα*!

Ντέρμπι για την πρόκριση

Δίχως αμφιβολία ένα από τα ζευγάρια που «μαγνητίζουν» τα βλέμματα είναι αυτό της Βελέζ Σάρσφιλντ με την Ρίβερ Πλέιτ. Η πρώτη φιλοξενεί στην έδρα της τους «εκατομμυριούχους», που θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης. Άλλωστε η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, μαζί με την Παλμέιρας και την Φλαμένγκο αποτελούν τα κλαμπ που ολοκλήρωσαν αήττητα την φάση των ομίλων, αφήνοντας… υποσχέσεις ενόψει των νοκ άουτ αναμετρήσεων!

Κορυφαία προσφορά* στο bwin Summer Park! Καθημερινά Έπαθλα*!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στην Κόρδοβα της Αργεντινής θα διεξαχθεί ακόμα μία αναμέτρηση της φάσης των «16» του Copa Libertadores». Εκεί η Ταγιέρες υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε, σ’ ένα ακόμα ματς βγαλμένο από το Πρωτάθλημα Αργεντινής. Στην Κολομβία και την έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα ψάχνει βήμα… πρόκρισης η Φλαμένγκο των 6 νικών και 5 ισοπαλιών στην φάση των ομίλων!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις