Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Έρχεται την Τετάρτη (29/6) και υπογράφει ο Μαζικού και παίρνει σειρά ο Νταμπό

Άρης: Έρχεται την Τετάρτη (29/6) και υπογράφει ο Μαζικού και παίρνει σειρά ο Νταμπό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/6/2022 19:50
Την μεταγραφή του Μπράντεϊ Μαζικού θα ολοκληρώσει αύριο (29/6) και τυπικά ο Άρης που έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Μπράιαν Νταμπό.

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του Άρη, που σήμερα (28/6) συμφώνησε με τον Αντρέ Γκρέι και αποχωρίστηκε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι «κίτρινοι» περιμένουν να έρθει στην Ελλάδα αύριο ο Μπράντλεϊ Μαζικού, ο οποός αφού περάσει από ιατρικά τεστ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να ταξιδέψει άμεσα στην Αυστρία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο 26χρονος Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο, που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφας, θα αποτελέσει έτσι τον δεύτερο αριστερό μπακ του ρόστερ, μετά τον Πίρσμαν, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν από λίγες ημέρες.

Από εκεί και πέρα ο Άρης φέρεται πως κινείται για ακόμα μία μεταγραφή, ώστε να ενισχύσει το κέντρο του. Ο λόγος για τον Μπριάν Νταμπό. Ο 30χρονος Γάλλος με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, με την οποία είναι 18 φορές διεθνής, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την φανέλα της Ρίζεσπορ κάνοντας 19 εμφανίσεις, έχει μεγάλη καριέρα έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν και Φιορεντίνα.

Παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ο υποβιβασμός της Ρίζεσπορ τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου και ο Άρης προσπαθεί να καρπωθεί την ευκαιρία για να φέρει έναν έμεπιρο και ποιοτικό παίκτη, που θα συνθέσει δίδυμο με τον επίσης νεοφερμένο Πάπε Σέικ Ντιόπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.