Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Γνωστές «σφυρίχτρες» στα ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα

Τσάμπιονς Λιγκ: Γνωστές «σφυρίχτρες» στα ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/6/2022 18:13
Η UEFA έκανε γνωστά τα ονόματα των δύο διαιτητών που θα διευθύνουν τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ στις 20/7 και μία εβδομάδα αργότερα θα υποδεχθούν τους αντιπάλους τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Και για τα δύο ματς η UEFA όρισε έμπειρους ρέφερι, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο.

Στην αναμέτρηση του Ισραήλ, «άρχοντας» θα είναι ο Γερμανός Στέγκεμαν, ένας ρέφερι ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2019 είχε διευθύνει ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και είχε καταλογίσει δύο πέναλτι εις βάρος των «ερυθρόλευκων».

Συνεργάτες του θα είναι οι Γερμανοί Γκίτελμαν και Ασχμιούλερ και τέταρτος ο επίσης Γερμανός Σρχέντερ.

Όσον αφορά τη ρεβάνς του Φαλήρου, ο Πολωνός Στεφάνσκι θα είναι ο διαιτητής. Δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα για παιχνίδι της Super League Interwetten.

Παρ' όλα αυτά έχει εμπειρία από ελληνικές ομάδες. Είχε σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέτις -τελείωσε ισόπαλος 0-0- για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Σεπτέμβρη του 2018 και μάλιστα είχε αποβάλλει τον Τσιμίκα.

Παλαιότερα ήταν ο διαιτητής της εκτός έδρας ισοπαλίας (2-2) του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πιο πρόσφατος ερχομός του στην Ελλάδα ήταν το Νοέμβριο του 2020 στην Τούμπα, για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αϊντχόφεν με 4-1 για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Και οι συνεργάτες του θα είναι Πολωνοί. Πρόκειται για τους Γκολς και Ομπούκοβιτς και τέταρτος ο Σιλβέστρζακ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.