Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Μπεσίκτας για Ονιεκούρου και ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Τικίνιο

Ολυμπιακός: Συζητήσεις με Μπεσίκτας για Ονιεκούρου και ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Τικίνιο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/6/2022 16:22
Έντονο ενδιαφέρον από Τουρκία υπάρχει για τους Χένρι Ονιεκούρου και Τικίνιο, με τον Ολυμπιακό να φέρεται πως συζητά ήδη με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Νιγηριανού εξτρέμ, ενώ η Φενέρμπαχτσε εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός έχει εδώ και καιρό κάνει γνωστό πως ο Ονιεκούρου δεν υπολογίζεται και δεν θα έλεγε «όχι» σε μία πρόταση, κοντά στα λεφτά που δαπάνησε για τον αποκτήσει πέρυσι το καλοκαίρι, ώστε να τον παραχωρήσει.

Ο παίκτης έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, με την Μπεσίκτας ωστόσο να είναι πιο «ζεστή» από όλες για να προχωρήσει το θέμα του, αφού σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα υπάρχουν ήδη επαφές με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και προφορική συμφωνία με τον παίκτη ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί πιο σοβαρά και η Μπασάκσεχιρ.

Από εκεί και πέρα στο στόχαστρο της Φενέρ φέρεται πως είναι ο Τικίνιο, τον οποίο ο Ζεσούς Χιλ, που ανέλαβε προσφάτως την ομάδα της Πόλης, γνωρίζει αρκετά καλά από όταν αγωνιζόταν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Βέβαια δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ακόμα για κάποια από τις δύο περιπτώσεις, αναφορικά με επίσημες προτάσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.