Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστροφή Φαβρ στην Νις, ακόμα πιο κοντά στην Παρί ο Γκαλτιέ

Επιστροφή Φαβρ στην Νις, ακόμα πιο κοντά στην Παρί ο Γκαλτιέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2022 18:43
Η Νις γνωστοποίησε την πρόσληψη του Λουσιέν Φαβρ στον πάγκο της αντί του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος οδεύει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Νις, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει τον ερχομό του Λουσιέν Φαβρ. Ο Ελβετός τεχνικός έδωσε τα χέρια με το γαλλικό σύλλογο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας για δεύτερη θητεία μετά την επιτυχημένη διετία 2016-18.

Ο 64χρονος βρίσκονταν χωρίς δουλειά από τον Δεκέμβριο του 2020 όταν και απολύθηκε από την Ντόρτμουντ μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας. Στην πρώτη του θητεία στην Νις, οδήγησε την ομάδα της Κυανής Ακτής στην 3η θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Την επόμενη σεζόν έφτασε με την ομάδα ως τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο πρωτάθλημα χάθηκε την τελευταία αγωνιστική στο ματς με την Λυών.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός κατά την παρουσίαση του έθεσε ως στόχο την πρώτη τριάδα σε διάστημα διετίας: «Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ο στόχος είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα ή και πιο ψηλά. Yποθέτω ότι θα το κάνουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Υπάρχουν καλοί παίκτες σ’ αυτό το σύλλογο και καλή νοοτροπία από αυτά που είδα στην πρώτη προπόνηση. Ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό το πρωϊνό. Είδα πολλά θετικά πράγματα».

Ο Φαβρ θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και απομένουν πλέον λεπτομέρειες για να υπογράψει συμβόλαιο στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Photo Credit: ogcnice.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.