Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Αυτή είναι η συμφωνία με την Χόφενχαϊμ για Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Αυτή είναι η συμφωνία με την Χόφενχαϊμ για Γκατσίνοβιτς

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/6/2022 12:42
Σέρβικο Μέσο παρουσίασε τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από την Ένωση.

Στο... μισό κατάφερε να ρίξει το κόστος της μεταγραφής του Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Mozzasport» της Σερβίας. Η Χόφενχαϊμ ζητούσε 2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, με την ΑΕΚ να να καταφέρνει τελικά να τον αποκτήσει με 1 εκατ. ευρώ αφήνοντας όμως τους Γερμανούς να διατηρήσουν 30% ποσοστό κέρδους από ενδεχόμενη μεταπώληση.

Ρόλο στο να ολοκληρωθεί το deal πάντως έπαιξε και η επιθυμία του Σέρβου μέσου να πάει σε ομάδα, όπου θα αγωνίζεται ως βασικός, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να κληθεί στην Εθνική Σερβίας για το προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, αυτό αναμένεται να είναι τετραετές, με τις ετήσιες αποδοχές του να πλησιάζουν το 1 εκατ. ευρώ και να είναι ελαφρώς χαμηλότερες σε σχέση με αυτές στην Χόφενχαϊμ.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποκτήσει κι επίσημα η Ένωση τον παίκτη που βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής (26/6).

Εκτός Γκατσίνοβιτς πάντως η ΑΕΚ φέρεται πως ασχολείται ταυτόχρονα και με άλλες περιπτώσεις αφού εκτός του Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ, που αναφέρουν ξανά τα μεξικανικά Μέσα, στο Ισραήλ σήμερα γίνεται λόγος για πρόταση -ύψους 1.300.000 ευρώ- της Ένωσης στην Μακάμπι Νετάνια για τον Έντεν Κάρτζεφ. Ωστόσο, η ισραγηλινή ομάδα στοχεύει στο να εξασφαλίσει μεγαλύτερο ποσό από την πώληση του παίκτη, που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.