Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Ισλανδό Μάγκνουσον για το κέντρο της άμυνας

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Ισλανδό Μάγκνουσον για το κέντρο της άμυνας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/6/2022 00:13
Την περίπτωση του Χόρντουρ Μάγκνουσον «γλυκοκοιτάζει» ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας, ούτως ώστε να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Φραν Βέλεθ.

Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν έναν σέντερ μπακ ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με τον Μπαρτ Σένκεφελντ το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο εκλεκτός φαίνεται ότι βρέθηκε στο πρόσωπο του 29χρονου Ισλανδού αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ.

Ο τελευταίος αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του μετρώντας 41 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε κάποιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά την καριέρα του, την τελευταία τετραετία ανήκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την οποία θα μείνει ελεύθερος για να μετακομίσει σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν ήδη «τρέξει» έως ένα βαθμό την υπόθεσή του κι ενδεχομένως να προσπαθήσουν να κλείσουν το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Την ίδια στιγμή υπάρχει φημολογία από την Ισπανία και για τον Ζόρντι Αμάτ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη βέλγικη Έουπεν, δίχως πάντως να φαίνεται ότι αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Το μόνο βέβαιο στην παρούσα φάση είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιδράσει τόσο με ουσιώδεις κινήσεις όσο και επικοινωνιακά, έπειτα από τη μετακίνηση του Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.