Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Ο Μπόελι μίλησε με Μέντες για Ρονάλντο»

Τσέλσι: «Ο Μπόελι μίλησε με Μέντες για Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2022 21:19
Ο νέος πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι συναντήθηκε στην Πορτογαλία με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες και οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι!

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον έγκυρο ρεπόρτερ του The Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, ο οποίος αναφέρει ότι ο νέος πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα στην Πορτογαλία με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες για μεταγραφικά θέματα. Ο Μέντες έχει στο πελατολόγιο του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα ο Πορτογάλος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε».

Το θέμα συζητήθηκε αλλά παραμένει άγνωστο αν η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την περίπτωση του έμπερου επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 37χρονος έχει στενή σχέση με τους «κόκκινους διαβόλους» αλλά φέρεται ότι εκφράζει ενδοιασμούς για το μέλλον του στον σύλλογο αλλά και τις δυνατότητες αυτού τη νέα σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.