Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπιλμπάο: Νίκη Ουριάρτε στις εκλογές, επιστρέφει ο Βαλβέρδε στον πάγκο!

Μπιλμπάο: Νίκη Ουριάρτε στις εκλογές, επιστρέφει ο Βαλβέρδε στον πάγκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2022 02:41
Ο Τζον Ουριάρτε εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Μπιλμπάο κάτι που σημαίνει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής των Βάσκων, κάτι που είχε ανακοινώσει προεκλογικά ο νέος ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Νέα σελίδα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Τζον Ουριάρτε να κερδίζει τις εκλογές με ποσοστό 46.78% και να αποτελεί τον νέο πρόεδρο του συλλόγου.

Ο 44χρονος αντικαθιστά τον Αϊτόρ Ελιθέγκι στον προεδρικό θώκο, λαμβάνοντας 10.979 ψήφους στις εκλογές της Παρασκευής (24/6) έναντι 7.900 του Ινιάκι Αρεσαμπαλέτα και 4.262 του Ρικάρντο Μπαρκάλα. 213 ήταν τα λευκά, ενώ 125 άκυρα. Συνολικά 22.689 μέλη του συλλόγου ψήφισαν στις εκλογές, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ.

Η εκλογή του Ουριάρτε σημαίνει και την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των Βάσκων. Ο 44χρονος είχε υποσχέθηκε την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, ενώ ο αντίπαλος του, Αρεσαμπαλέτα είχε «τάξει» τον ερχομό του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, ο Βαλβέρδε θα υπογράψει το συμβόλαιο του, αντικαθιστώντας τον Μαρθελίνο, ο οποίος αποχώρησε στο φινάλε του Μαίου.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.