Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά και κορυφαίο live στοίχημα στο Πρωτάθλημα Bραζιλίας!

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά και κορυφαίο live στοίχημα στο Πρωτάθλημα Bραζιλίας!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/6/2022 00:04
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος με τέσσερα παιχνίδια για τις βραζιλιάνικες ομάδες, μετά τη διακοπή εξαιτίας του Κυπέλλου. Κορίνθιανς – Σάντος και Φλαμένγκο – Αμέρικα Μινέριο, οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν.

Build A Bet* στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Πορεία πρωταθλητισμού η Κορίνθιας!

Η φορμαρισμένη Κορίνθιανς υποδέχεται την Σάντος στο «Νέο Κουιμίτσα» του Σάο Πάολο, στο πλαίσιο της 14 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Βρίσκεται στη 2 η θέση του πρωταθλήματος, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Παλμέιρας, έχοντας επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ πριν τρεις ημέρες επικράτησε της αποψινής της αντιπάλου με 4-0, για τον πρώτο αγώνα της 4 ης φάσης του Κυπέλλου. Η «Τιμάο» φέτος στοχεύσει στην κατάκτηση
του νταμπλ και η νίκη απόψε είναι «μονόδρομος», εάν θέλει να συνεχίσει να απειλεί τη «Βερντάο». Από την άλλη, η Σάντος κυνηγάει ξεκάθαρα ένα καλό… πλασάρισμα στη βαθμολογία, με το κύπελλο να μην την απασχολεί. Διαθέτει μία πολύ επιθετική ομάδα, ωστόσο, δεν καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, γι’ αυτό και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ίσως αυτό να είναι και το τελευταίο παιχνίδι της με τον Φαμπιάν Μπούστος στον πάγκο της, εφόσον δεν πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.Προσφορά* στα Virtual Sports με καθημερινά έπαθλα*!

Αέρας… αλλαγής στη Φλαμένγκο!

Tην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα αναζητά η Φλαμένγκο, που υποδέχεται στο «Μαρακανά» την Αμέρικα Μινέιρο. Οι «Γύπες» του νεοφερμένου προπονητή, Ντοριβάλ Τζούνιορ, αγνοούν τη νίκη για δύο συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μάλιστα, και οι δύο ήττες ήρθαν από την πρωταθλήτρια, Ατλέτικο Μινέιρο. Έτσι, η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό πράγμα στο μυαλό όλων, οι οποίοι μπορεί την περσινή χρονιά να πρωταγωνίστησαν, ωστόσο, φέτος η πορεία τους δεν είναι ανάλογη. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει να κερδίσει από τις 4 Ιουλίου, όταν επικράτησε εντός έδρας της Κουιάμπα με 2-1. Έκτοτε, μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία πάλι στο «σπίτι» της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις