Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλοι με το νέο σήμα οι οπαδοί της Σερκλ Μπριζ (pic)

Έξαλλοι με το νέο σήμα οι οπαδοί της Σερκλ Μπριζ (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2022 00:08
Η Σερκλ Μπριζ παρουσίασε το νέο της λογότυπο, το οποίο όμως προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και… τρολαρίσματα από άλλες βελγικές ομάδες.

Η απόφαση της Σερκλ Μπριζ να προχωρήσει σε ριζοσπαστική αλλαγή του λογότυπου της δεν πάρθηκε με… καλό μάτι από τον κόσμο της.

Κι αυτό διότι η πολύ μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή έχει προκαλέσει την οργή των φιλάθλων της στα social media, θυμίζοντας καιρούς... Λιντς Γιουνάιτεντ όταν είχε αλλάξει εντελώς το σήμα της το 2018 για τον εορτασμό των 100 ετών και εν τέλει το πήρε πίσω μετά την κατακραυγή.

«Θέλετε να αφαιρέσετε αυτό το ανόητο λογότυπο σαν κεραυνός και να το αντικαταστήσετε με το παλιό; Αυτοσαρκαζόμαστε εντελώς. Γιατί δεν συμβουλευτήκατε τους υποστηρικτές σχετικά με αυτό;» έγραψε ένας φίλος της Σερκλ Μπριζ στα social media, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Πρέπει να μισείτε πολύ τον εαυτό σας στον σύλλογο εάν διαλύετε το σήμα έτσι».

Η νέα αλλαγή στο σήμα έφερε και το… τρολάρισμα της Μπίρσχοτ, η οποία άλλαξε και αυτή προσωρινά το σήμα της ώστε να μοιάζει με αυτό της Σερκλ Μπριζ.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου λένε ότι γνώριζαν το γεγονός ότι το rebrand θα δεχόταν πολλές κριτικές, αλλά παρ' όλα αυτά θέλουν να μπουν σε μια νέα εποχή με νέο λουκ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου Λουί-Φιλίπ Ντεπόντ δήλωσε: «Θέλαμε να τιμήσουμε την κληρονομιά μας στη Μπριζ, αλλά πάνω από όλα να δείξουμε ότι δεν είμαστε πια αουτσάιντερ, αλλά θέλουμε να είμαστε διεκδικητικοί και εντυπωσιακοί. Το όνομά μας όπως και το χρώμα μας είναι μοναδικά. Μόνο η Σερκλ παίζει στα πράσινα και μαύρα. Όλες οι άλλες ομάδες είναι σύλλογοι, αλλά εμείς είμαστε η Σερκλ. Θέλουμε να το προβάλουμε αυτό ακόμη περισσότερο με το νέο μας λογότυπο».






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.