Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με τον Γκαλτιέ για δύο χρόνια

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με τον Γκαλτιέ για δύο χρόνια

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/6/2022 00:36
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και θα διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι εκείνος ο οποίος κερδίζει την κούρσα της διαδοχής του Αργεντινού κόουτς ο οποίος θα αποχωρήσει ως αποτυχημένος, αλλά θα γίνει πλουσιότερος κατά 15.000.000 ευρώ, όση είναι δηλαδή η αποζημίωσή του.

Από εκεί και πέρα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γκαλτιέ τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το μόνο που απομένει πλέον για να τελειώσει και τυπικά το θέμα, είναι να τα βρουν η Παρί με τη Νις στο ποσό που θα λάβει η τελευταία για να τον αφήσει να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αναμφίβολα πάντως η συγκεκριμένη κίνηση της Παρί αποτελεί μία πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν κινήθηκε για κάποιο μεγάλο όνομα της προπονητικής αλλά προτίμησε μία εγχώρια λύση.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το αν θα καταφέρει ο Γκαλτιέ να διαχειριστεί τις προσωπικότητες και τα πολύ μεγάλα ονόματα που υπάρχουν στο ρόστερ.

Στο παρελθόν δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στον πάγκο μίας τόσο πλούσιας ομάδας. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του εργάστηκε στη Σεντ Ετιέν, ενώ το «μπαμ» έγινε τη σεζόν 2020/21 όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Λιλ αφήνοντας πίσω τη μέλλουσα ομάδα του.

Πέρσι εργάστηκε στη Νις και φέτος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Αν καταφέρει να οδηγήσει την Παρί στις επιτυχίες, τότε μαζί με την ομάδα θα αλλάξει το στάτους και του ίδιου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.