Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σρέντερ και με τη... βούλα στον πάγκο του Άγιαξ

Σρέντερ και με τη... βούλα στον πάγκο του Άγιαξ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2022 15:28
Την πρόσληψη του Άλφρεντ Σρέντερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε ο Άγιαξ, με τον Ολλανδό τεχνικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με προοπτική ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Ο Άλφρεν Σρέντερ είναι όπως αναμένονταν ο αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο του Άγιαξ. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Αίαντα και το μεσημέρι της Τετάρτης (22/6) ανακοινώθηκε και επίσημα, με τον 49χρονο να υπογράφει για 2+1 χρόνια.

Ο Σρέντερ επιστρέφει στον Άγιαξ μετά τη σεζόν 2018-19 όταν είχε καθήκοντα βοηθού προπονητή στο πλευρό του Έρικ Τεν Χαγκ και το φινάλε της σεζόν βρήκε την ομάδα νταμπλούχο Ολλανδίας.

Ακολούθησε ένα αποτυχημένο πέρασμα ως πρώτος τεχνικός στην Χοφενχάιμ τη σεζόν 2019-20, ενώ τον επόμενο χρόνο διατέλεσε βοηθός προπονητή του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα. Τον Γενάρη του 2022 αντικατέστησε τον Φίλιπ Κλεμέντ στην Κλαμπ Μπριζ και στο φινάλε της σεζόν κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, έχοντας μόλις δύο ήττες σε 21 παιχνίδια με τη βελγική ομάδα.

«Το να γίνω προπονητής στον Άγιαξ είναι τιμή και μεγάλη ευκαιρία για μένα, μια ευκαιρία που θέλω να αδράξω. Θα ήθελα να κερδίσω τρόπαια στο Άμστερνταμ με μια ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Με μια καλή ισορροπία μεταξύ έμπειρων κορυφαίων παικτών και των πολλών μεγάλων ταλέντων», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Σρέντερ.

Photo Credit: ajax.nl

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.