Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Δανεικός στην Ίντερ ο Λουκάκου με 8 εκατ. ευρώ

Οριστικό: Δανεικός στην Ίντερ ο Λουκάκου με 8 εκατ. ευρώ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2022 00:00
Ίντερ και Τσέλσι ήρθαν σε οριστικά συμφωνία για τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου στους «νερατζούρι» και ο Βέλγος επιθετικός επιστρέφει στο Μιλάνο μετά από ένα χρόνο. Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

Έκλεισε και τυπικά το θέμα Λουκάκου στην Ίντερ, με τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο. Οι «νερατζούρι» έδωσαν τα χέρια με τους ανθρώπους της Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος εξέφραζε από το… Γενάρη την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ.

Όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ιταλική ομάδα θα καταβάλει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι για το δανεισμό του 29χρονου, ενώ θα καλύψει και τις αποδοχές του, οι οποίες από 12 εκατ. ευρώ θα μειωθούν στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Οι μπλε ζήταγαν αρχικά 10 εκατ. ευρώ για να δανείσουν τον παίκτη, αλλά εν τέλει στο deal μπήκε μπόνους 4 εκατ. ευρώ που θα δοθεί επιπλέον στους Λονδρέζους εάν ο Βέλγος άσος πιάσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών. Να σημειωθεί ότι στη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Ο Λουκάκου φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ τη διετία 2019-21 και κατέκτησε το σκουντέτο της σεζόν 2020-21. Με τη φανέλα των «νερατζούρι» σημείωσε 65 γκολ και 16 ασίστ σε 95 παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι η Τσέλσι αγόρασε τον Βέλγο στράικερ από την Ίντερ έναντ 115 εκατ. ευρώ, αλλά ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες, σημειώνοντας 15 γκολ σε 44 παιχνίδια. Μάλιστα οι δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ στα μέσα της σεζόν ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ίντερ και πως είναι δυσαρεστημένος στην Τσέλσι τον μετέτρεψαν σε persona non grata.

Οι ιατρικές εξετάσεις είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες μέρες και πλέον ανοίγει ο δρόμος της Τσέλσι να προχωρήσει σε προσθήκες, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από το αν θα παραμείνει ή όχι ο Λουκάκου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.