Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Πλησιάζει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκαλτιέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2022 00:19
Παρί Σεν Ζερμέν και Νις βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία προκειμένου ο Κριστόφ Γκαλτιέ να αποδεσμευτεί από τους «αετούς» και να υπογράψει στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αναφέρουν η L’ Equipe και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Παριζιάνοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Νις για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του Γάλλου προπονητή και να τον φέρουν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία καθώς εκκρεμούν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες. Οι επαφές συνεχίζονται, με την Παρί να αναμένεται να καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην Νις για να αποδεσμεύσει τον 55χρονο από την ομάδα της Κυανής Ακτής.

Παράλληλα, η L’ Equipe αναφέρει ότι οι Παριζιάνοι δεν μπορούν να ανακοινώσουν τον διάδοχο του Ποτσετίνο μέχρι να τα βρουν με τον Αργεντινό τεχνικό όσον αφορά την αποζημίωση του. Αυτή υπολογίζεται ότι αγγίζει περίπου τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Γκαλτιέ έχει αναδειχθεί τρεις φορές προπονητής της χρονιάς στην Γαλλία (2012-13, 2018-19, 2020-21). Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009 στην Σεντ Ετιέν, με την οποία κατέκτησε το Λιγκ Καπ της σεζόν 2012-13. Το 2017 συνέχισε στην Λιλ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, «σπάζοντας» το… μονοπώλιο της Παρί Σεν Ζερμέν. Λίγες μέρες μετά παραιτήθηκε και υπέγραψε στην Νις, την οποία οδήγησε πέρσι στον τελικό του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.