Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ματέους: «Μόνο ο Λουκάκου μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν»

Ματέους: «Μόνο ο Λουκάκου μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2022 19:10
Ο Λόταρ Ματέους θεωρεί ότι ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ο μοναδικός ιδανικός αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν, σε περίπτωση αποχώρησης του Πολωνού επιθετικού.

Ο θρυλικός Γερμανός μέσος Λόταρ Ματέους σχολιάζει μέσω της στήλης του στο γερμανικό Sky Sports τα μεταγραφικά της Μπάγερν Μονάχου και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους Βαυαρούς. Ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν εξέφρασε την άποψη ότι ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ο μόνος που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το κενό του Πολωνού φορ:

«Αν και θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ, εξακολουθώ να βλέπω τον Λουκάκου ως τον μόνο ιδανικό αντικαταστάτη για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Εκτός αν ο Νάγκελσμαν κάνει ότι ο Γκουαρδιόλα και η Μπάγερν παίξει με τρεις επιθετικούς αλλά χωρίς σέντερ φορ. Τότε θα ανοίξει νέο δρόμο και θα παρεκκλίνει από το σύστημα της Μπάγερν. Διότι βασικά πάντα η Μπάγερν είχε ένα πραγματικό εννιάρι: Γκερντ Μίλερ, Έλμπερ, Πιζάρο, Κλόζε, Λεβαντόφσκι και πολλοί άλλοι. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι ο Ρόμπερτ θα παραμείνει και τότε η Μπάγερν θα είναι πραγματικό φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ με αυτήν την επίθεση», έγραψε στην στήλη του ο Ματέους και αναφέρθηκε και στη θέση που θα παίζει ο Σαντιό Μανέ:

«Σε ποια θέση τον προορίζει ο Νάγκελσμαν; Δεν τον βλέπω στην θέση του Λεβαντόφσκι. Ο Μανέ αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά στη θέση που είναι Κομάν. Ή μήπως η Μπάγερν προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Γκνάμπρι; Διότι αν ο Γκνάμπρι και ο Λεβαντόφσκι μείνουν, θα υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά διότι οι Μίλερ, Σανέ και Μουσιάλα είναι ακόμα στο ρόστερ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.