Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Τέλος ο Μπακ από την προεδρία, στην έξοδο η Γκρανοβσκάια

Τσέλσι: Τέλος ο Μπακ από την προεδρία, στην έξοδο η Γκρανοβσκάια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2022 17:05
Ο Μπρους Μπακ αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο της Τσέλσι μετά από σχεδόν 20 χρόνια σ’ αυτό το ρόλο.

Με ανακοίνωση της, η Τσέλσι γνωστοποίησε την αποχώρηση του Μπρους Μπακ από το πόστο του προέδρου στο σύλλογο στο φινάλε του μήνα. Παρόλα αυτά, ο 76χρονος θα παραμείνει στον σύλλογο ως ανώτερος σύμβουλος.

Ο Μπακ βρίσκονταν στον προεδρικό θώκο της Τσέλσι από το 2003 αφού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση του συλλόγου από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Στον Αμερικανό πιστώνονται μεγάλες επιτυχίες τόσο για τις ανδρικές όσο και για τις γυναικείες ομάδες της Τσέλσι αλλά και για τις σημαντικές εξελίξεις γύρω από αυτές.

«Είμαι περήφανος που βοήθησα την Τσέλσι να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο και να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να αποχωρήσω και να αφήσω τη νέα ιδιοκτησία να χτίσει πάνω στα γερά θεμέλιά που έχουμε χτίσει», είπε ο Μπακ στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου που αγόρασε την Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, Τοντ Μποέλι δήλωσε:

«Ο Μπρους οδήγησε την Τσέλσι στα υψηλότερα επίπεδα του διεθνούς και εγχώριου ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα ανέπτυσσε ένα από τα πιο ενεργά έργα κοινωνικής ευθύνης στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε τον Μπρους για την υπηρεσία του και τη δέσμευσή σου στον σύλλογο», ανέφερε ο Αμερικανός, ο οποίος παρουσιάζεται από τα αγγλικά Μέσα ως ένας ενδεχόμενος υποψήφιος για να πάρει το ρόλο του Μπακ στους «μπλε».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος της Telegraph που ειδικεύεται σε θέματα της Τσέλσι, Ματ Λο αναφέρει ότι και η διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανοβσκάια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα και πως ο Μποέλι ενδέχεται να αναλάβει αυτός τις διαπραγματεύσεις σε όλες τις μεταγραφές.

Φωτογραφία από τον Μπρους Μπακ να μοιράζει πατατάκια σε οπαδούς της Τσέλσι που βρίσκονταν στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2018-19:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.