Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Έφυγα από την Αργεντινή για να μην αρρωστήσω»

Αλμέιδα: «Έφυγα από την Αργεντινή για να μην αρρωστήσω»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
19/6/2022 15:23
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στο ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που μένει επαγγελματικά μακριά από την Αργεντινή.

Ο Αργεντινός τεχνικός, εγκωμίασε ποδοσφαρικά το Μεξικό, ενώ τόνισε πως στην πατρίδα του θα επέστρεφε για να δουλέψει μόνο στην Εθνική ομάδα, αφού κατά τ' άλλα επικρατεί ένα κλίμα πίεσης που μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε προπονητή στο να αρρωστήσει.

«Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο. Πολλοί προπονητές για να αντέξουν την τρέλα και την πίεση, έχουν καταλήξει να αρρωστήσουν. Δεν ήθελα να είμαι στ' αυτή την πλευρά, θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και με βαριέμαι να ακούω πάντα το ίδιο πράγμα, να επικρίνω κάποιον, όλοι έχουν γνώμη. Μειώνουν τον χώρο που δουλεύω», είπε αρχικά ο Αλμέιδα και προσέθεσε:

«Θα γυρνούσα πίσω αν με καλούσαν από την εθνική ομάδα, είναι κάτι που έχω προτείνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήμουν ποτέ στη λίστα. Σήμερα υπάρχει ένας προπονητής και τον υποστηρίζω μέχρι θανάτου, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.