Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Φάμπρεγκας από τη Μονακό

Τέλος ο Φάμπρεγκας από τη Μονακό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/6/2022 16:16
Παρελθόν για τη Μονακό αποτελεί ο Σεσκ Φάμπρεγκας ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο βετεράνος Ισπανός έμεινε για μία τριετία στο Πριγκιπάτο και η τελευταία του σεζόν ήταν κάκιστη, καθώς είχε τεθεί εκτός πλάνων και είναι χαρακτηριστικό ότι κατέγραψε και μία συμμετοχή με τη δεύτερη ομάδα των Μονεγάσκων.

Πριν περίπου ένα μήνα, ο ίδιος ο Φάμπρεγκας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τα γήπεδα, διότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της τελευταίας χρονιάς και θα ήθελε να μετακομίσει σε κάποια ομάδα που θα τον εμπιστεύονται και θα τον χρησιμοποιούν.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε κι από αρκετούς τραυματισμούς οι οποίοι δεν τον άφησαν να προσφέρει όλα όσα ήθελε και παράλληλα τον άφησαν πολύ πιο πίσω στο ροτέισον της Μονακό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει τη δική του μεγάλη πορεία παίζοντας κατά σειρά για τις Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, πριν βρεθεί στο Πριγκιπάτο.

Ο 35χρονος πάντως γνωρίζει ότι δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με παλαιότερα και γι' αυτόν το λόγο δεν αποκλείεται να ρίξει το κασέ και τις απαιτήσεις του ούτως ώστε να βρει ένα κλαμπ στο οποίο θα αποτελεί βασικό «γρανάζι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.