Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπράιτον: Πήρε το παιδί-θαύμα της Παραγουάης (video)

Μπράιτον: Πήρε το παιδί-θαύμα της Παραγουάης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2022 18:48
Την απόκτηση του Χούλιο Ενκίσο ανακοίνωσε η Μπράιτον με τον 18χρονο Παραγουανό επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους «γλάρους».

Το μεγάλο ανερχόμενο αστέρι του παραγουανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Μπράιτον, η οποία έφερε στον αγγλικό νότο τον Χούλιο Ενκίσο. Ο Παραγουανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο 18χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός ή εξτρέμ και τη φετινή σεζόν μετράει 11 γκολ σε 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Παραγουάης με τη φανέλα της Λιμπερτάδ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ήδη πέντε φορές διεθνείς με την Εθνική Παραγουάης.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 9,5 εκατ. λίρες συν μπόνους.

Ο τεχνικός των «γλάρων», Γκρέιαμ Πότερ δήλωσε: «Ο Χούλιο είναι ένα συναρπαστικό νεαρό ταλέντο. Έχει ξεκινήσει καλά την καριέρα του στην Παραγουάη, και αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Παραγουάης. Είναι ένας νεαρός που φεύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του, οπότε θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να εγκατασταθεί εδώ στο Μπράιτον. Πραγματικά ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί και να συνεργαστούμε μαζί του. Θα συμπληρώσει τις υπάρχουσες επιθετικές μας επιλογές την ερχόμενη σεζόν».

Photo Credit: brightonandhovealbion.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.