Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Βιεϊρά η Άρσεναλ

«Έκλεισε» Βιεϊρά η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2022 19:04
Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Φάμπιο Βιεϊρά και ο Πορτογάλος επιθετικός χαφ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή ώστε να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Στα 35 εκατ. ευρώ συν μπόνους το ποσό της συμφωνίας.

Μετά την απόκτηση του Μαρκίνιος, η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Φάμπιο Βιεϊρά από την Πόρτο. Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κανονιέρηδες» ήρθα σε συμφωνία με τους «δράκους» για τον Πορτογάλο επιθετικό χαφ ο οποίος θα περάσει την Παρασκευή (17/6) από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ο 22χρονος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Πόρτο, σημειώνοντας 6 γκολ και 14 ασίστ σε 27 παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ είναι αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας με 13 τέρματα σε 20 παιχνίδια.

Η Άρσεναλ δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Βιεϊρά αλλά επέλεξε να διαπραγματευτεί με την Πόρτο. Η συμφωνία φέρεται ότι έκλεισε στα 35 εκατ. ευρώ εγγυημένα συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.