Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Πρόβλημα με τις έδρες των Λέφσκι και Γκόμελ και αναμονή για ΠΑΟΚ και Άρη

Κόνφερενς Λιγκ: Πρόβλημα με τις έδρες των Λέφσκι και Γκόμελ και αναμονή για ΠΑΟΚ και Άρη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/6/2022 21:36
Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει ούτε που, ούτε πότε θα παίξει το πρώτο ματς με την Λέφσκι Σόφιας για τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ ο Άρης περιμένει να μάθει την ουδέτερη έδρα στην οποία θα αναμετρηθειί με την Γκόμελ από την Λευκορωσία.

Τα πράγ,ατα για τους «κίτρινους» είναι απλά. Η UEFA έχει απαγορεύσει στις εθνικές ομάδες και τους συλλόγους από την Λευκορωσία, να παίζουν στη χώρα τους, λόγω της στάσης που έχει στο θέμα της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία.

Όπως ανακοίνωσε η Γκόμελ αμέσως μετά την κλήρωση σήμερα (15/6), θα ενημερώσει προσεχώς για την έδρα της αναμέτρησης, με την Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν να μοιάζουν πιθανές επιλογές. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Λευκορωσίας, δεν θα μπορεί να έχει ούτε οπαδούς.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ τώρα το ζήτημα είναι κάπως πιο περίπλοκο, καθώς η αντίπαλός τους Λέφσκι Σόφιας μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Σόφας και Μπότεφ Πλόβντιβ, χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο στην βουλγαρική πρωτεύουσα για τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες.

Αυτό έχει προκαλέσει πρόβλημα αφού δεν... βγαίνουν οι μέρες, οπότε υπάρχει σκέψη της UEFA για μεταφορά του πρώτου ματς στην Θεσσαλονίκη. Οποιαδήποτε απόφαση πάντως θα παρθεί αφού ελεγχθεί η φυσικά έδρα της Μπότεφ από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, αφού αν κριθεί το γήπεδο κατάλληλο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στην Λέφσκι στην Σόφια, είτε στις 20 είτε στις 21 Ιουλίου. Η οριστική απόφαση πάντωςαναμένεται να παρθεί από την UEFA μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (16/6) στις 16:00.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.