Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονητής Λέφσκι: «Μεγαθήριο στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, ποδοσφαιρικό θαύμα αν τον αποκλείσουμε»

Προπονητής Λέφσκι: «Μεγαθήριο στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, ποδοσφαιρικό θαύμα αν τον αποκλείσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2022 17:54
Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στανιμίρ Στόιλοβ σχολίασε την κλήρωση των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε πως θα είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αν οι Βούλγαροι προκριθούν απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η βουλγαρική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν και ο τεχνικός της, Στανιμίρ Στόιλοβ σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, πλέκοντας το εγκώμιο του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαθήριο στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθώ. Είναι μια ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Δεν περιμέναμε εύκολο αντίπαλο με δεδομένο ότι λείπουμε για χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν έχουμε καλή βαθμολογία. Προσεγγίζουμε το παιχνίδι με σεβασμό αλλά δεν φοβόμαστε. Θέλαμε να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη ακόμα και σε πρόωρο στάδιο. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε τους οπαδούς μας στην Βουλγαρία χαρούμενους παίζοντας ένα καλό παιχνίδι και αν δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Πάντα οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κρύβουν εκπλήξεις.

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν στο γήπεδο. Εάν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θα είναι ένα τεράστιο άλμα. Με όποια ομάδα και αν παίζαμε, θα ήταν το φαβορί απέναντι μας. Ο ΠΑΟΚ έχει εξελίξει πολύ το ποδόσφαιρο του, μετράει πολλές επιτυχίες τα τελευταία δέκα χρόνια. Θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς να δούμε που έχουμε φτάσει. Δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα. Ενδεχομένως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το τι θα συμβεί είναι άλλη υπόθεση. Αλλά η Λέφσκι μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Ο ΠΑΟΚ επενδύει τεράστια ποσά για χρόνια. Εμείς ακόμα χτίζουμε την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε τόσο αγωνιστικά όσο και στη συμπεριφορά μας στο γήπεδο.


Photo Credit: youtube.com/c/levskibg

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.