Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Δυνατή αντίπαλος η Μακάμπι Χάιφα, πρόκληση για εμάς» (video)

Μαρτίνς: «Δυνατή αντίπαλος η Μακάμπι Χάιφα, πρόκληση για εμάς» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2022 15:43
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μακάμπι Χάιφα, μιλώντας για έναν δυνατό αντίπαλο και πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς και πως είναι πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα στον Β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «ερυθρόλευκους» να πέφτουν πάνω στην πιο δύσκολη θεωρητικά αντίπαλο που μπορούσε να τους προκύψει στην κλήρωση. Φυσικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το μεγάλο φαβορί αλλά όπως δήλωσε και ο Πορτογάλος τεχνικός, πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και θα είναι πρόκληση για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε τη δουλειά που έχουν κάνει στο Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πραγματικά μια πρόκληση για εμάς. Όμως και εμείς έχουμε όλες τις προϋποθέσεις γιατί όλοι γνωρίζουμε πως ο στόχος μας είναι φυσικά να προκριθούμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτόν. Είναι όμως ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς παίκτες και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.