Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έδειραν μέχρι θανάτου διαιτητή στο Ελ Σαλβαδόρ μετά από αποβολή παίκτη!

Έδειραν μέχρι θανάτου διαιτητή στο Ελ Σαλβαδόρ μετά από αποβολή παίκτη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2022 18:58
Διαιτητής στο Ελ Σαλβαδόρ πέθανε μετά από επίθεση που δέχτηκε από παίκτες (!) και οπαδούς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της χώρας, Σαν Σαλβαδόρ.

Ο διαιτητής Χοσέ Αρνόλντο Αμάγια υπέστη θανάσιμα τραύματα μετά από επίθεση από παίκτες και οπαδούς σε ένα ερασιτεχνικό παιχνίδι που παίχτηκε στην περιοχή Μιραμόντε του Ελ Σαλβαδόρ.

Ο Αμάγια πέθανε στο νοσοκομείο λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από την επίθεση που δέχτηκε μετά την απόφαση του να αποβάλει παίκτη. Επρόκειτο για διαιτητή με 20 χρόνια εμπειρίας και ανέλαβε να διευθύνει των αγώνων της περιοχής και των σχολείων, καθώς και των τουρνουά ερασιτεχνικής λίγκας που ανήκουν στην Τοπική Ερασιτεχνική Ένωση Ποδοσφαίρου του Σαν Σαλβαδόρ.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Ελ Σαλβαδόρ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «καταδικάζει, θρηνεί και απορρίπτει τη θανατηφόρα σωματική επίθεση στον διαιτητή Χοσέ Αρνόλντο Αμάγια, από ψευδοοπαδούς και παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα που διαιτητεύει στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τολούκα στο Σαν Σαλβαδόρ».

Photo Credit: as.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.