Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κρέσπο ο ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωσε Κρέσπο ο ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2022 18:14
Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, με τον Ισπανό στόπερ να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και να βάζει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους».

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποχαιρέτησε το Σάββατο (11/6) τον ΠΑΟΚ, αποχωρώντας από τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά από έξι χρόνια παρουσίας και το απόγευμα της Κυριακής (12/6) ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ, βάζοντας την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή José Ángel Crespo Rincón. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2024.

Ο José Ángel Crespo, έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αγωνίστηκε σε Primera Division, Serie A, Premier League ενώ τα τελευταία 6 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Καλωσορίζουμε τον Crespo, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.