Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει Σοάρες και «ψάχνεται» για Μπαλντέ

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει Σοάρες και «ψάχνεται» για Μπαλντέ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
6/6/2022 16:45
Ο Κεϊτά Μπαλντέ που θα αποχωρήσει από την Κάλιαρι μετά τον υποβιβασμό της στην Serie B, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, που σήμερα (6/6) αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Ράφα Σοάρες.

Το «πράσινο φως» από τον Ιβάν Σαββίδη φέρεται πως περιμένει ο Ζοσέ Μπότο, ώστε να προχωρήσει το θέμα του Κεϊτά Μπαλντέ. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ, με ισπανικό διαβατήριο, δεν θέλει να συνεχίσει στην Κάλιαρι, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε στην Serie B.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπαλντέ είχε 26 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ, στην Κάλιαρι, ενώ την περσινή χρονιά στη Σαμπντόρια έπαιξε επίσης σε 26 ματς, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

«Αγκάθι» στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το οικονομικό σκέλος, καθώς ο παίκτης αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την ομάδα της Σαρδηνίας, αλλά ο Ζοσέ Μπότο πιστεύει πως μπορεί να βρει την «χρυσή τομή» και να τον φέρει στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα ο Ράφα Σοάρες βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (5/6) στην Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος μπακ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.