Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μπρούνο Άλβες και ετοιμάζεται για την… ΑΕΚ

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μπρούνο Άλβες και ετοιμάζεται για την… ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2022 22:19
Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας και φαίνεται ότι απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ.

Μετά από 20 χρόνια γεμάτης ποδοσφαιρικής καριέρας, ο Μπρούνο Άλβες γνωστοποίησε ότι κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 40 ετών.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Πόρτο, τη φανέλα της οποία φόρεσε σε 172 παιχνίδια, κατακτώντας μαζί της τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Ρωσία, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ με την Ζενίτ, αλλά και στην Τουρκία, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Άλβες κατέγραψε 96 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας, κατακτώντας το Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, ενώ αγωνίστηκε και στη χώρα μας, αρχικά στην ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι κι η τελευταία ομάδα στην καριέρα του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην ανακοίνωση του προανήγγειλε σύντομα εξελίξεις.

Προφανώς αναφέρεται στην ΑΕΚ, καθώς απομένει μόνο η επισημοποίηση της πρόσληψης του στους «κιτρινόμαυρους», με τον ακριβή ρόλο να μην έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Η ανάρτηση του Μπρούνο Άλβες:

«Σήμερα ανακοινώνω ότι σταματάω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλους τους συλλόγους, τα στελέχη, τους προπονητές και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους για την υποστήριξη σε όλες τις στιγμές. Το ταξίδι τελειώνει, όμως άλλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.