Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Θα βασιστώ στις ίδιες αρχές, στόχος η νίκη»

Πογιέτ: «Θα βασιστώ στις ίδιες αρχές, στόχος η νίκη»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/6/2022 20:10
Ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Ελλάδας με το Κόσοβο (5/6 21:45), μίλησε για το στόχο της ομάδας στο παιχνίδι αλλά και το αν θα αλλάξει τακτική σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε και τον Γιώργο Μασούρα περιμένοντας να δει σε τι κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής του αλλά και το τι περιμένει από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσο ξέρει το Κόσοβο και τι περιμένει:«Δύο πράγματα έχω να πω. Το ένα ήταν ότι όταν ανέλυα την Ελλάδα πριν έρθω στην ομάδα, είδα τα παιχνίδια της Εθνικής με το Κόσοβο. Παρακολούθησα και το παιχνίδι με την Κύπρο. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, αν θέλουμε να κερδίσουμε αύριο».

Για το αν σκέφτεται αλλαγές στην ενδεκάδα:«Έχω την ιδέα για την ομάδα που θα παίξει αύριο. Αλλά περιμένουμε, δεν θα βιαστούμε για την τελική απόφαση. Θέλω να παρατάξω την καλύτερη δυνατή ομάδα. Ο Μασούρας δεν ήταν διαθέσιμος με τη Βόρεια Ιρλανδία, θέλω να δω σε τι κατάσταση είναι. Έχω ένα σχήμα στο μυαλό μου και περιμένω μέχρι αύριο το πρωί».

Για τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει:«Όπως είπα και μετά τη Βόρεια Ιρλανδία πρέπει να πάρω αποφάσεις. Μπορείς να παίξεις την ίδια ενδεκάδα. Όταν χάνεις και έχεις κουρασμένος παίκτες, αποφασίζεις να κάνεις αλλαγές. Μένει να πάρω τις καλύτερες αποφάσεις».

Για το αν η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που τον ικανοποιεί:«Πριν ξεκινήσουμε το παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Μπορεί μετά το παιχνίδι να σας πω αν είμαι ικανοποιημένος, ανάλογα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή θα πω ότι θα παρατάξω μια ομάδα με στόχο τη νίκη».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει διαφορετική τακτική ή θα πάει με την ίδια:«Χωρίς να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες. Θα βασιστώ στις ίδιες αρχές κατά 95% θα πάμε με τη δική μας φιλοσοφία. Να έχουμε τις θέσεις μας να είμαστε προετοιμασμένοι. Ίσως αλλάξουμε μεμονωμένα χαρακτηριστικά σε κάποιους παίκτες, αλλά το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε είναι προκαθορισμένο».

Για το τι περιμένει να αλλάξει η ομάδα:«Θα ήθελα να μάθουμε από τα τελευταία δύο παιχνίδια, θα ήθελα να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που κρατήσαμε σε αυτά τα ματς και ξέρω ότι παίζουμε σε ενδιαφέροντες αντιπάλους και θα τους προσέξουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.