Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαλλαγή για Παναιτωλικό, δεν υποβιβάζεται!

Απαλλαγή για Παναιτωλικό, δεν υποβιβάζεται!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/6/2022 19:15
Στη Super League Interwetten θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Παναιτωλικός καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έκανε δεκτή την εισήγηση για υποβιβασμό μετά τον στοιχηματισμό του Κουτσοσπύρου. Με 300.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Αγρινιώτες.

Τα «καναρίνια» είχαν εκφράσει από την αρχή τη σιγουριά τους για την έκβαση της υπόθεσης και για την αναταραχή που είχε επιφέρει ο στοιχηματισμός του τότε γενικού αρχηγού τους Κουστοσπύρου στον αγώνα της κανονικής διάρκειας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Κορνέλιους.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν αποδέχθηκε τη χειραγώγηση του αγώνα από τον Παναιτωλικό γι' αυτό και δεν εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του αλλά του επέβαλλε πρόστιμο 300.000 ευρώ και 20.000 ευρώ στον Κορνέλιους, με την ομάδα του Αγρινίου να είναι έτοιμη να καταθέσει έφεση γι' αυτές τις αποφάσεις.

Παράλληλα ο Κουτσοσπύρος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου για 10 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια και 40.00 ευρώ πρόστιμο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.