Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιέγκο: «Θα έλεγα ναι στην Άρσεναλ»

Ντιέγκο: «Θα έλεγα ναι στην Άρσεναλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2013 14:36
Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Άρσεναλ δήλωσε ο Ντιέγκο, σχολιάζοντας στη «The Sun» το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» για την απόκτηση του.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού με τη Βόλφσμπουργκ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη αρκετά δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα φέρεται πως Άρσεναλ και Σαουθάμπτον ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του, με τον 28χρονο άσο να δίνει σαφή προτίμηση στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ:

«Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Έχω ακούσει ότι η Άρσεναλ είναι μία από αυτές. Θα ήταν ένας ιδανικός προορισμός για εμένα, επειδή ο τρόπος παιχνιδιού της μου ταιριάζει ιδανικό. Σίγουρα θα έλεγα 'ναι' στην Άρσεναλ», τόνισε ο Ντιέγκο και συνέχισε:

«Η Σαουθάμπτον έχει σπουδαία οργάνωση και διαθέτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το να παίζεις στην Αγγλία είναι πολύ ελκυστικό για εμένα, αλλά τώρα προσπαθώ να βοηθήσω τη Βόλφσμπουργκ να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.