Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Μου άφησε πρόβλημα στους πνεύμονες ο κορωνοϊός»

Μέσι: «Μου άφησε πρόβλημα στους πνεύμονες ο κορωνοϊός»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
31/5/2022 17:37
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε ενόψει του αυριανού (1/6) διηπειρωτικού τελικού εθνικών ομάδων ανάμεσα σε Αργεντινή και Ιταλία στο Γουέμπλεϊ, αποκαλύπτοντας πως αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζοντας τον κορωνοϊό.

Ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στις δηλώσεις του στο TyC Sports, μίλησε αναφορικά με την μετάβαση στο Παρίσι από την Βαρκελώνη, τις δυσκολίες τις φετινής σεζόν και πως βίωσε τον κορωνοϊό και τον τραυματισμό στο γόνατο.

«Είχα φτάσει αργά στην Παρί, προέκυψε ένα θέμα με το γόνατό μου, έχασα κάποια παιχνίδια και είπα ότι με την έλευση του νέου έτους θα τα έδινα όλα γιατί είχα γεμίσει και τις μπαταρίες μου. Και τότε ήρθε ο κορονοϊός που με ταλαιπώρησε απίστευτα.

Μου άφησε κουσούρι στον πνεύμονα και για περίπου ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω όπως είχαν συνηθίσει γιατί δεν άντεχαν τα πνευμόνια μου. Όταν επανήλθα στο επίπεδο που ήθελα, μας βρήκε το κακό με την Ρεάλ. Μας σκότωσε αυτό. Μας απογοήτευσε απίστευτα. Είχαμε το μεγάλο όνειρο να πάμε μακριά στο Champions League και ήταν μια μεγάλη μπουνιά στο ηθικό μας»
δήλωσε ο Μέσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.