Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Προς παραμονή ο Σβαμπ, φορτσάρει για δύο μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Προς παραμονή ο Σβαμπ, φορτσάρει για δύο μεταγραφές

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/5/2022 16:38
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Στέφαν Σβαμπ, την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» φορτσάρουν για δύο μεταγραφές.

Ο Αυστριακός μέσος έχει μείνει ελεύθερος από το «Δικέφαλο του Βορρά» όμως όλα συνηγορούν ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος και θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το συμβόλαιό του θα μπορούσε να είχε ανανεωθεί αυτόματα αν «έπιανε» ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, ωστόσο αυτό δεν συνέβη κι έτσι πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά.

Παρ' όλα αυτά πιθανότατα θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ προσφέροντας ακόμα μία χρήσιμη λύση στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα οι «ασπρόμαυροι» κινούνται και στο μεταγραφικό κομμάτι.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Ράφα Σοάρες, με τον 27χρονο Πορτογάλο μπακ να μένει ελεύθερος από την Γκιμαράες και να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Μεταγραφή θα γίνει πάντως και στη θέση του τερματοφύλακα με τον Κοτάρσκι της Γκόριτσα να ενδιαφέρει, ωστόσο θα μπορέσει να τελειώσει το θέμα, όταν η ομάδα από την Κροατία θα τον αποκτήσει από τον Άγιαξ και στη συνέχεια θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει στην ελληνική ομάδα.

Είναι φανερό ότι το καλοκαίρι για το «Δικέφαλο του Βορρά» είναι «καυτό» κι αναμένονται εξελίξεις που θα αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.