Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη, τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου! (video)

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Νότιγχαμ Φόρεστ του Μαρινάκη, τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2022 20:22
Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη κέρδισε με 1-0 την Χάντερσφιλντ στον τελικό των πλει-οφ ανόδου στο «Γουέμπλεϊ» και εξασφάλισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια. Τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ ανήκει ξανά στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 1-0 της Χάντερσφιλντ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νότιγχαμ ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα στο φινάλε με αυτογκόλ του Κόλγουιλ (43’). Στην επανάληψη, η Χάντερσφιλντ κυριάρχησε αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου της, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι χωρίς τελική στην εστία. Πάντως τα «τεριέ» φωνάζουν για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο σε ανατροπές των Τόφολο και Ο’ Μπράιαν, αλλά Μος και VAR έκριναν ότι δεν υπήρξαν παραβάσεις.

Με το άλμα στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βάλει στα ταμεία της το μίνιμουμ ποσό των 200 εκατ. ευρώ. Αν μάλιστα καταφέρει να μείνει τουλάχιστον μια σεζόν στην πρώτη κατηγορία, τότε στο ποσό θα προστεθούν τουλάχιστον 352 εκατ. ευρώ.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί με το σφύριγμα της λήξης από τους παίκτες της Νότιγχαμ, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με μόλις 1 βαθμό μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ, αλλά ο ερχομός του Στιβ Κούπερ στον πάγκο της αναμόρφωσε τελείως την ομάδα και την οδήγησε να διεκδικεί έως και την αυτόματη άνοδο. Αυτή θα μπορούσε να είχε έρθει στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής με την Μπόρνμουθ, αλλά η ήττα με 1-0, με την ίδια να φωνάζει για πέναλτι στο 0-0, την έφερε στα πλει-οφ. Ωστόσο η πορεία της είχε.. happy end και τη νέα σεζόν η ιστορική ομάδα των δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 1999.



Το σφύριγμα της λήξης:



Οι προσευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη λίγο πριν το φινάλε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.