Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει «βόμβα» με Σουάρες η Άστον Βίλα

Θέλει «βόμβα» με Σουάρες η Άστον Βίλα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/5/2022 18:04
Να πραγματοποιήσει μία τεράστια μεταγραφική κίνηση θέλει η Άστον Βίλα η οποία έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Λουίς Σουάρες.

Ο 35χρονος στράικερ μετά από μία διετία στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μείνει ελεύθερος κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θέλοντας πάντως να παραμείνει σε ομάδες υψηλού επιπέδου και οι οποίες θα έχουν ως στόχο τη διάκριση.

Ήδη στο κόλπο της απόκτησής του φαίνεται ότι βρίσκονται η Ίντερ μαζί με τη Σεβίλλη, όμως πλέον έκανε γερό «μπάσιμο» για να τον «κλείσει» και η Άστον Βίλα.

Ο προπονητής της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ γνωρίζεται πολύ καλά με τον Ουρουγουανό επιθετικό κι αποτελεί τον άνθρωπο που ενδεχομένως θα πείσει τον Σουάρες να μετακομίσει στο «Βίλα Παρκ».

Οι «χωριάτες» προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον έμπειρο επιθετικό και μένει να φανεί αν θα ολοκληρωθεί το «μπαμ».

Υπενθυμίζεται ότι η Άστον Βίλα αποτελεί μία από τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχουν ήδη αποκτήσει τον αμυντικό Ντιέγκο Κάρλος από τη Σεβίλλη, τον αμυντικό χαφ Καμαρά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, ενώ έκαναν χρήση της οψιόν αγοράς παίρνοντας και τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.