Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν θέλει τον Ντεμπελέ που μένει «ξεκρέμαστος»

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν θέλει τον Ντεμπελέ που μένει «ξεκρέμαστος»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/5/2022 16:56
Άσχημα μαντάτα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς όπως αναφέρει η «Le Parisien», δεν θα ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου του και σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν στην Ισπανία, θα επέστρεφε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρ' όλα αυτά δεν φαίνεται ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν με αυτόν τον τρόπο. Σύμφωνα με την έγκυρη «Le Parisien», ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας Λουίς Κάμπος, δεν επιθυμεί την προσθήκη του 25χρονου πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Ο Κάμπος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης της Παρί αλλά και του Κιλιάν Εμπαπέ για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο, με τον τελευταίο να έχει απομακρυνθεί από τη θέση του εξαιτίας των κακών επιλογών που του χρεώθηκαν, όπως για παράδειγμα την αδικαιολόγητη απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από την άκρη του πάγκου το Δεκέμβριο του 2020.

Σε περίπτωση που οι Παριζιάνοι δεν προχωρήσουν στην απόκτηση του ελεύθερου Ντεμπελέ, τότε ο τελευταίος θα έχει μείνει «ξεκρέμαστος» καθώς πίστευε όταν απέρριπτε την Μπαρτσελόνα, ότι θα συνέχιζε την καριέρα του στην Παρί.

Μένει να φανεί πλέον ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός για έναν ποδοσφαιριστή που στα 20 του χρόνια είχε κάνει τους πάντες να μιλούν γι' αυτόν, χωρίς πάντως πέντε έτη αργότερα να έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.