Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το Roland Garros με novi special και super ενισχυμένες αποδόσεις

Το Roland Garros με novi special και super ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2022 14:27
Ο δεύτερος γύρος του Roland Garros ολοκληρώνεται, με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να πάρει το εισιτήριο αυτή τη φορά χωρίς… θρίλερ. Κόντρα στον Μουσέτι πήρε την πρόκριση έπειτα από τεράστια ανατροπή (3-2 σετ, από 0-2). Στην επόμενη… πίστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα βρεθεί απέναντι στον Τσέχο qualifier, Ζντένεκ Κόλαρ. Ο νεαρός στην πρώτη του μέρα στο κυρίως ταμπλό μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως εν τέλει άφησε εκτός τον «οικοδεσπότη» Λούκας Πουίγ, σε μία από τις πιο ηχηρές εκπλήξεις.Μέσα στην ημέρα ο Τσιτσιπάς θα μάθει και τον αντίπαλο του στον 3ο γύρο, ο οποίος θα προκύψει από την αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντάνιελ Έβανς και τον Μίκαελ Ίμερ. Τόσο ο Άγγλος, όσο και ο Σουηδός τενίστας ήταν σαρωτικοί στον 1ο γύρο και πήραν προκρίσεις σε straight σετ.

Ντάνιελ Έβανς – Μίκαελ Ίμερ 1:1.44 2:2.90


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ενδιαφέρον έχει η μονομαχία του Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Λάσλο Ντζέρε. Παρότι ο Ρώσος ξεκίνησε «ζεστός» περνώντας (3-0) το εμπόδιο του Μπαγκνίς στην πρεμιέρα, είναι πάντα… επίφοβος στη χωμάτινη επιφάνεια. Και απέναντί του θα βρει τον επίσης «φορτσάτο» Σέρβο, που «σκούπισε» τον Μπεράνκις στον προηγούμενο γύρο (3-0).

Λάσλο Ντζέρε – Ντανίλ Μεντβέντεφ 1:3.15 2:1.38


Από το ταμπλό των γυναικών, η Ίγκα Σφιόντεκ θέλει να συνεχίσει χωρίς προβληματισμό την πορεία προς το repeat. Η Πολωνή τενίστρια θα αναζητήσει την 30η διαδοχική νίκη της, απέναντι στην Άλισον Ρίσκε. Η Αμερικανίδα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ και μόνο με… ένα μικρό θαύμα θα κλέψει το εισιτήριο. Στα αξιοσημείωτα ζευγάρια της ημέρας, ανήκει ο αμερικανικός «εμφύλιος» Ντάνιελ Κόλινς-Σέλμπι Ρότζερς.

Ντάνιελ Κόλινς - Σέλμπι Ρότζερς 1:1.35 2:3.35


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Roland Garros όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.