Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιμπραχίμοβιτς: «Για έξι μήνες έπαιζα χωρίς χιαστό»

Ιμπραχίμοβιτς: «Για έξι μήνες έπαιζα χωρίς χιαστό»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/5/2022 13:41
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (25/5) θα μείνει εκτός δράσης για τους προσεχείς επτά ή οκτώ μήνες, με τον ίδιο το βετεράνο στράικερ να αποκαλύπτει ότι εδώ κι ένα εξάμηνο έπαιζε χωρίς χιαστό.

Ο 40χρονος βέβαια δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αποσυρθεί από τα γήπεδα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει πιο δυνατός.

Παρ' όλα αυτά συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του, καθώς με βάση τα όσα αναφέρει δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί, έκανε διαρκώς παυσίπονες ενέσεις και κάθε εβδομάδα του αφαιρούσαν υγρό από το γόνατό του.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram ανέφερε:

Τους προηγούμενους έξι μήνες αγωνιζόμουν χωρίς χιαστό στο αριστερό γόνατο. Πρησμένο γόνατο για έξι μήνες. Κατάφερα να προπονηθώ με την ομάδα μόλις δέκα φορές τους προηγούμενους έξι μήνες. Έκανα πάνω από είκοσι ενέσεις σε έξι μήνες. Άδειαζα (σ.σ. από υγρό) το γόνατο μία φορά την εβδομάδα κάθε έξι μήνες. Παυσίπονα κάθε μέρα για έξι μήνες. Κοιμόμουν ελάχιστα για έξι μήνες από τον πόνο. Ποτέ δεν υπέφερα τόσο πολύ εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετέτρεψα κάτι αδύνατο σε κάτι δυνατό. Στο μυαλό μου είχα μόνο ένα στόχο, να κάνω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου πρωταθλητές Ιταλίας, επειδή τους υποσχέθηκα κάτι. Σήμερα, έχω νέο χιαστό και ακόμα ένα τρόπαιο.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.