Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Γράψαμε ιστορία, αισθάνομαι Ρωμαίος»

Μουρίνιο: «Γράψαμε ιστορία, αισθάνομαι Ρωμαίος»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/5/2022 10:09
Η Ρόμα έγινε η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το νεοσύστατο Κόνφερενς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης (25/5) και ο Ζοσέ Μουρίνιο έγραψε ιστορία με το φοβερό επίτευγμα της κατάκτησης τριών διαφορετικών ευρωπαϊκών τροπαίων και με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, δηλώνοντας κατόπιν «Ρωμαίος»!

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατακτήσει το Champions League (2004 Πόρτο, 2010 Ίντερ), το Κύπελλο UEFA (2003, Πόρτο), το Europa League (2017, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και το Europa Conference League (2022, Ρόμα)

Ο Μουρίνιο, που πανηγύρισε έντονα δείχνοντας 5 δάχτυλα μετά το τέλος του ματς, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος: «Με κάθε σεβασμό στις ομάδες με τις οποίες έχω συνεργαστεί, αισθάνομαι Ρωμαίος, επειδή όλο αυτό είναι απίθανο. Είμαι έντεκα μήνες στη Ρόμα, τα κατάλαβα όλα από την αρχή, από τη στιγμή που ήρθα. Θα μείνει στην ιστορία της Ρόμα, αλλά και στη δική μου. Με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο ηλικιωμένος, αλλά είναι κάτι όμορφο για την καριέρα μου. Τώρα πηγαίνω διακοπές» και προσέθεσε:

«Το πιο ωραίο πράγμα στην καριέρα μου είναι ότι σήκωσα ευρωπαϊκό τρόπαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το έκανα με την Πόρτο, με την Ίντερ έπειτα από χρόνια και το ξανακάνω με τη Ρόμα. Είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι ένα πράγμα να κερδίζεις όταν όλοι το περιμένουν και η επένδυση που γίνεται είναι για να κερδίσεις, και είναι άλλο πράγμα να κερδίζεις όταν κανείς δεν το περιμένει. Τώρα γράφτηκε ιστορία. Γράψαμε ιστορία».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.