Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 10ο σερί πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο! (video)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 10ο σερί πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο! (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/5/2022 21:20
Ο Ολυμπιακός νίκησε 14-12 την Βουλιαγμένη στα πέναλτι (10-10 κ.δ) στον τρίτο τελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών και με «σκούπα» 3-0 κατέκτησε το 10ο σερί πρωτάθλημα Ελλάδας και συνολικά 36ο της ιστορίας του.

Σε ένα δραματικό ματς, που οι δύο ομάδες πήγαν «χέρι-χέρι» στο σκορ η ισοπαλία ήταν φυσιολογική κατάληξη και ακολούθησαν πέναλτι.

Στην «ρώσικη ρουλέτα», οι δύο πιο έμπειροι παίκτες της Βουλιαγμένης, που κλήθηκαν να εκτελέσουν πρώτοι, ήταν οι μοιραίοι. Ο Καπότσης έστειλε τη μπάλα άουτ και ο Μυλωνάκης στο δοκάρι κι έτσι ο Ολυμπιακός, με τους Φιλίποβιτς, Χρυσοσπάθη και Φουντούλη να κάνουν το 3/3, βρέθηκε «αγκαλιά» με τον τίτλο. Παρά την άστοχη εκτέλεση του Γκίλλα και τα γκολ των Καλογερόπουλου και Γκιουβέτση, ο Ντίνος Γενηδουνιάς ευστόχησε στο πέμπτο πέναλτι και «σφράγισε» το δέκατο συνεχόμενο πρωτάθλημα των «ερυθρόλευκων» και τον τελευταίο τίτλο της εποχής Βλάχου.

Ο Βολιώτης τεχνικός, μετά από 11 χρόνια και την κατάκτηση 23 τροπαίων με τον Ολυμπιακό, θα αφοσιωθεί πλέον στα καθήκοντα του ομοσπονδιακού προπονητή, αφήνοντας πίσω του μία «βαριά» κληρονομιά για τον διάδοχό του.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.