Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κομπανί: Τέλος από την Άντερλεχτ, αναλαμβάνει την Μπέρνλι

Κομπανί: Τέλος από την Άντερλεχτ, αναλαμβάνει την Μπέρνλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2022 21:10
Παρελθόν από τον πάγκο της Άντερλεχτ αποτελεί ο Βίνσεντ Κομπανί, με τον Βέλγο τεχνικό να είναι κοντά στο να υπογράψει στην αγγλική Μπέρνλι. Ο νυν τεχνικός της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Φελίζ Μαζού είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βίνσεντ Κομπανί ανακοίνωσε η Άντερλεχτ. Ο Βέλγος τεχνικός αποχωρεί από την βελγική ομάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας, μην καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στο βήμα παραπάνω. Τη φετινή σεζόν η ομάδα των Βρυξελών τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Κλαμπ Μπριζ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι, η οποία υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην Άντερλεχτ, αυτός αναμένεται να είναι ο Φελίζ Μαζού, ο οποίος λίγο έλειψε να οδηγήσει την Σεν Ζιλουάζ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη της παρουσία στην πρώτη κατηγορία μετά από 48 χρόνια. Η δεύτερη θέση που τερμάτισαν οι «Ουνιονίστ» όμως τους έδωσε εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.