Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ από την UEFA την σεζόν 2020-21

Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ από την UEFA την σεζόν 2020-21

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/5/2022 16:50
Γνωστά έγιναν τα έσοδα τριώ εκ των τεσσάρων εκπροσώπων της Ελλάδας που συμμετείχαν στους ομίλους των δύο διοργανώσεων της UEFA την σεζόν 2020-21 με τον Ολυμπιακό να είναι πρωταθλητής της σχετικής λίστας, λόγω φυσικά της συμμετοχής στους «χρυσοφόρους» ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιστοσελίδα «Swiss Ramble» δημοσίευσε τη σχετική λίστα της UEFA και ο Ολυμπιακός φέρεται να έβαλε στα… ταμεία του το ποσό των 36 εκατ. ευρώ, έχοντας -μάλιστα- κάνει μόνο μια νίκη στους ομίλους, με τη Μαρσέιγ. Όπως αναφέρεται, ένα μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου ποσού (15,5 εκατ. ευρώ) προήλθε από τον συντελεστή UEFA coefficient.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ (σ.σ. δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους), εισέπραξε συνολικά 4,6 εκατ. ευρώ για τις προκρίσεις με Μπεσίκτας και Μπενφίκα, σε δυο προκριματικούς γύρους.



Όσον αφορά την ΑΕΚ έβαλε στα ταμεία της από την παρουσία στους ομίλους του Europa League 7.334.000 ευρώ, ενώ σε αυτό το ποσό έρχονται να προστεθούν 540.000 ευρώ από τις νίκες στα προκριματικά απέναντι σε Σεντ Γκάλεν και Βόλφσμπουργκ. Συνολικά στην Ευρώπη η Ένωση είχε έσοδα 7.874.000 ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.